Over ons

Wij werken continu aan het up-to-date houden en verbeteren van onze kennis en mogelijkheden zodat u altijd verzekerd bent van de beste zorg voor uw dier.

Afspraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en lange wachttijden te voorkomen, werken wij uitsluitend op afspraak. Op werkdagen hebben wij de gehele dag spreekuur en ook hebben wij twee avondspreekuren, zodat u ook na uw werk nog bij ons terecht kunt voor niet spoedeisende behandelingen. Daarnaast hebben wij vier dagen in de week een gepland operatieprogramma. Spoedoperaties kunnen uiteraard de gehele week uitgevoerd worden.

Dienst

Naast onze dagelijkse spreekuren hebben wij ook in de avond, nacht en in het weekend dienst. Samen met 3 andere klinieken in Enschede hebben wij een dienstverband, zodat u 24/7, met uw dier bij een dierenarts terecht kunt. Op ons antwoordapparaat hoort u wie de dienstdoende dierenarts is en hoe u deze kunt bereiken. Na de behandeling wordt alle informatie naar de eigen dierenarts gestuurd, zodat deze altijd van de laatste informatie op de hoogte is.

Missie en Visie

Dierenkliniek Enschede streeft ernaar dat elk dier een zo gezond mogelijk leven kan leiden, door (samen met u) de best passende zorg voor uw dier te bieden. Wij willen dit doen door met ons hele team kwalitatief goede zorg te bieden, uitstekende service te verlenen en betrouwbaar te zijn, wij komen onze afspraken na.

Contact Opnemen

Katvriendelijke Kliniek

Sinds 2014 mogen wij ons een ‘Katvriendelijke kliniek met Goud status’ noemen! Dit houdt in dat wij volgens bepaalde richtlijnen werken, om te proberen het bezoek aan onze kliniek voor uw kat (en u) met zo min mogelijk stress te laten verlopen. Zo hebben wij aparte wacht- en spreekkamers en is ook onze opname voor katten gescheiden van honden.

Meer Informatie

Gezelschapsdieren

Wij zijn een dierenkliniek uitsluitend voor gezelschapsdieren. Dit houdt in dat wij onder andere honden, katten, konijnen, knaagdieren (zoals cavia’s en ratten) en vogels behandelen. Onze spreekkamers en operatiekamers zijn zo ingericht dat ze voor elke diersoort geschikt zijn. Zo kunnen wij aangepaste narcose bieden voor bijvoorbeeld konijnen en knaagdieren.

De Mogelijkheden

Telefonisch Contact

Heeft u vragen en wilt u één van onze assistentes spreken? Klik dan op de button hieronder en neem direct telefonisch contact op.