Sanne Strijks

24 maart 2017 / Paraveterinair

Mijn naam is Sanne Strijks en sinds september 2012 ben ik als paraveterinair dierenartsassistente werkzaam bij Dierenkliniek Enschede. Hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt bij Dierenartsenpraktijk Tonnema, die in juli 2016 is overgenomen door Dierenkliniek Enschede. In 2005 heb ik mijn diploma behaald voor Diermanagement op het Groenhorst College te Barneveld. Aansluitend heb ik nog een jaar verder gestudeerd om mijn diploma als paraveterinair dierenartsassistente te behalen.

Verder ben ik gediplomeerd veterinair voedingsconsulente, dit houdt in dat ik u deskundig advies kan geven over de (dieet)voeding van uw hond of kat. In de kliniek zult u mij voornamelijk aan de balie zien. Als extra aandachtspunten houd ik mij bezig met: het beheer van de apotheek, administratie, het adviseren van (dieet)voedingen en ik begeleid bij het slim fit afvalprogramma voor huisdieren. Dit laatste doe ik samen met mijn collega Talitha.

Samen met mijn man en kinderen woon ik in Enschede, daarbij horen natuurlijk ook de huisdieren: 3 honden, 2 katten, vogels en vissen