Patiënt van de maand April

Patiënt van de maand Maart

Bor is een Vizsla van 2,5 jaar oud en is deze maand de patiënt van de maand.

Bor is een jonge god van een hond met veel energie en vrolijkheid. Naast de blijheid en activiteit rond en voor de eigenaren heeft Bor ook voor de bezoekers in huis veel vrolijkheid te brengen.
Toen er dan ook schilders in huis kwamen en Bor in een andere ruimte zat, is hij door een glazen schuifdeur gegaan in zijn enthousiasme om de nieuwe mensen te begroeten.

Op het moment dat je hond door een glazen raam springt schrik je natuurlijk enorm en ook als je daarna ineens bloed over zijn lichaam ziet.

Erg geschrokken en in allerijl is zijn eigenaresse naar ons toegekomen.  Thuis had ze nog wel snel een wond die bloedde verbonden. Na onderzoek is gebleken dat hij helaas forse sneden had opgelopen aan twee poten en wat kleine schaaf- en snij wondjes aan alle vier de poten.

We hebben Bor gesedeerd en zo konden we alle wonden op zijn lichaam nauwkeurig bekijken  en controleren op eventuele achtergebleven scherven. Alle wonden zijn gespoeld en weer gehecht.

Gelukkig is Bor heel goed in genezen, zodat hij snel weer vrolijk kon rondrennen en springen op open plekken zonder glas en thuis heeft mevrouw de glazen deur vervangen met veiligheidsglas.

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Enschede

Terug
 • Ma
  08.30 - 18.30 uur
 • Di
  08.30 - 18.30 uur
 • Wo
  08.30 - 18.30 uur
 • Do
  08.30 - 18.30 uur
 • Vrij
  08.30 - 18.30 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

053 - 430 58 05
Terug

Vind ons hier:

Brinkstraat 234 7541 AV Enschede 1 x per maand hebben we een avond vaccinatie spreekuur. Wij werken uitsluitend op afspraak.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

053 - 430 58 05