Let op: helaas hebben we tijdelijk een patiëntenstop; u kunt zich niet inschrijven als klant van onze kliniek.

Over ons

Met kennis en mogelijkheden de beste zorg voor uw dier

Over ons

Wij werken continu aan het up-to-date houden en verbeteren van onze kennis en mogelijkheden zodat u altijd verzekerd bent van de beste zorg voor uw dier.

Missie en visie

Dierenkliniek Enschede streeft ernaar dat elk dier een zo gezond mogelijk leven kan leiden, door (samen met u) de best passende zorg voor uw dier te bieden. Wij willen dit doen door met ons hele team kwalitatief goede zorg te bieden, uitstekende service te verlenen en betrouwbaar te zijn, wij komen onze afspraken na.

Katvriendelijke kliniek

Sinds 2014 mogen wij ons een ‘Katvriendelijke kliniek met Goud status’ noemen! Dit houdt in dat wij volgens bepaalde richtlijnen werken, om te proberen het bezoek aan onze kliniek voor uw kat (en u) met zo min mogelijk stress te laten verlopen. Zo hebben wij aparte wacht- en spreekkamers en is ook onze opname voor katten gescheiden van honden.

Lees meer

Gezelschapsdieren

Wij zijn een dierenkliniek uitsluitend voor gezelschapsdieren. Dit houdt in dat wij onder andere honden, katten, konijnen, knaagdieren (zoals cavia’s en ratten) en vogels behandelen. Onze spreekkamers en operatiekamers zijn zo ingericht dat ze voor elke diersoort geschikt zijn. Zo kunnen wij aangepaste narcose bieden voor bijvoorbeeld konijnen en knaagdieren.

Terug naar De kliniek

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Enschede

Terug
 • Ma
  08.30 - 18.30 uur
 • Di
  08.30 - 18.30 uur
 • Wo
  08.30 - 18.30 uur
 • Do
  08.30 - 18.30 uur
 • Vrij
  08.30 - 18.30 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

053 - 430 58 05
Terug

Vind ons hier:

Brinkstraat 234 7541 AV Enschede 1 x per maand hebben we een avond vaccinatie spreekuur. Wij werken uitsluitend op afspraak.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

053 - 430 58 05