Mirthe van Otten

Paraveterinair

Mirthe van Otten - Paraveterinair
Mirthe van Otten Paraveterinair

Mijn naam is Mirthe van Otten, ik ben een enthousiaste kletskous en sinds eind 2016 Paraveterinair bij Dierenkliniek Enschede. De operatie-kamer is mijn element en ik vind het dan ook fantastisch om dat bij deze kliniek te mogen doen! 

Door de moderne apparatuur, bijscholing en het fijne team kan ik hier de best mogelijke zorg bieden. Wanneer er bijvoorbeeld een hond binnen komt met een ernstige baarmoederontsteking, deze geopereerd wordt en 's avonds weer lopend de praktijk verlaat vind ik dat prachtig. Dieren verzorgen, een praatje met de klant, intensieve opnames of lekker knuffelen. Dit alles doe ik met een lach, maar af en toe ook met een traan. 

Thuis heb ik samen met mijn vriend een kat: Mimi en drie heerlijke dametjes: Orban en Myla, twee Franse Bulldogs en Kira de Roemeen, die stiekem erg verwend zijn, evenals de twee koninklijke cavia's. Ik heb een grote passie voor pony's en ben de trotse eigenaar van Wisper de eigenwijze shetlander en Foxy de trouwe oude. Het liefst maken we samen ritten door het bos. Mijn liefde voor dieren is erg groot, maar een hapje of drankje doen met familie en vrienden vind ik ook ontzettend gezellig! Graag zie ik u en uw dierenvrienden bij ons op de praktijk!

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Enschede

Terug
 • Ma
  08.30 - 18.30 uur
 • Di
  08.30 - 18.30 uur
 • Wo
  08.30 - 18.30 uur
 • Do
  08.30 - 18.30 uur
 • Vrij
  08.30 - 18.30 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

053 - 430 58 05
Terug

Vind ons hier:

Brinkstraat 234 7541 AV Enschede 1 x per maand hebben we een avond vaccinatie spreekuur. Wij werken uitsluitend op afspraak.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

053 - 430 58 05