Patiënt van de maand Februari 2024

Dit is Phoebe, onze bijzondere patiënt van de maand Februari. Waarom Phoebe onze bijzondere patiënt van de maand is leest u hieronder.

Phoebe is een Jack Russel van 5 maanden oud, dus in de groei en bloei van haar leven. Graag zouden wij haar verhaal onder de aandacht brengen, omdat de geschikte voeding kiezen voor een pup of kitten erg lastig kan zijn. Bevat het de juiste voedingsstoffen? Groeien ze niet te sloom of te hard? En ga zo maar door. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel voedingen op de markt en dat maakt de keuze des te lastiger.

Vanaf het moment dat Phoebe bij ons patiënt is geworden als puppy doet ze mee aan ons Feedwise programma. Dit is een onafhankelijk voedingsprogramma die aan de hand van leeftijd, ras, gewicht, geslacht, eventuele aandoeningen de meest geschikte voedingen naar voren laat komen. Er kan gekozen worden voor droogvoer, natvoer of een combinatie hiervan. Dit zijn dus niet alleen dierenarts voedingen, maar bevat ook vele andere opties. Dit zijn wij als groot voordeel. In het geval van Phoebe kwam de Pro Plan Puppy Small naar voren als beste keuze. 

Er wordt een exacte hoeveelheid weergegeven, hoeveel porties per dag en een verwachte groei. Gelukkig en zoals verwacht laat Phoebe zich keurig zien in haar groei en vind ze de voeding erg smakelijk

Tussentijds kan het advies ook aangepast worden mochten er factoren bijkomen zoals een sterilisatie of onverhoopte aandoeningen (vaker voorkomend bij oudere dieren). 

Wij zijn blij dat Phoebe zich zo mooi ontwikkeld  en het is dan ook echt een plaatje om te zien! Heeft u ook vragen of twijfels over de voeding van uw hond of kat? Wij helpen u heel graag verder met het zoeken naar de juiste voeding!

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Enschede

Terug
 • Ma
  08.30 - 18.30 uur
 • Di
  08.30 - 18.30 uur
 • Wo
  08.30 - 18.30 uur
 • Do
  08.30 - 18.30 uur
 • Vrij
  08.30 - 18.30 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

053 - 430 58 05
Terug

Vind ons hier:

Brinkstraat 234 7541 AV Enschede 1 x per maand hebben we een avond vaccinatie spreekuur. Wij werken uitsluitend op afspraak.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

053 - 430 58 05